Ring hattı tamamlanıyor

Çorum Belediyesi Akşemseddin Caddesi’ni Öğretmen Lisesi Caddesi’ne bağlıyor. Böylece 25 metre genişliğindeki yol AHL ve Yunus 19 AVM çevreyoluna kadar uzanacak.

24 Ekim 2023 Salı 16:18
Ring hattı tamamlanıyor

Çorum Belediyesi, Akşemseddin Caddesi’ni Öğretmen Lisesi Caddesi’ne bağlıyor. 25 metre genişliğindeki yeni yolla birlikte hem Akşemseddin Caddesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi 1. Cadde hem de AHL ile Yunus 19 AVM çevreyoluna kadar uzanacak.

ULAŞILABİLİR ŞEHİR

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ÇESOB binası arkasında başlatılan yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.  Modern şehir için ulaşımın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Aşgın, “Göreve geldiğimiz andan itibaren akıllı şehir ve ulaşılabilir şehir projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

Çorum’da ulaşımı kolaylaştırmak, trafik sorununa çözüm bulmak için bir yandan yeni yollar açarken diğer yandan mevcut yolları genişletmeye devam ettiklerinin altını çizen Aşgın “Şehir içi ulaşımını rahatlatacak yeni yollar açıyor, şehrin nefes alacağı yeni alanlar oluşturmak için kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyoruz.”dedi.

RİNG HATTI OLUŞTURULDU

Daha önceden Öğretmen Lisesi Caddesi, Fen Lisesi Caddesi, Hıdırlık 1. Cadde ve Necmettin Erbakan Caddeleri’ni açarak Çorum’un batı kısmında bulunan terminal, hastane, stadyum,  KYK yurtları, okul bölgeleri, çevreyolu bulvarı ve Akşemseddin Caddesi güzerhahında geniş yollarla ulaşımı rahatlattıklarını hatırlatan Aşgın, “Bu çalışmalarla bağlantılı olarak, AVM binaları karşısından ÇESOB binası arkasından yeni açacağımız 25 metrelik yol ile Öğretmen Lisesi Caddesi üzerinden ring hattını tamamlamış olacağız.”dedi.

Son Güncelleme: 25.10.2023 00:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkan 2023-10-24 21:32:21

Başkan sen treni kaçırdın, sen çöplük Arastasını kaldiracaktin.

Avatar
Hasan 2023-10-25 07:22:20

Gaziyi aksemsettine baglamadiktan sonra tırt.

Avatar
Çorumlu 2023-10-24 19:18:10

Gazi caddesine de bir çözüm bulunsa.
Park yasağı sağ şerit toplu taşıma sol şerit özel araçlar için gerçi güzel çalışma var. Çözüm düşünülmüyor düşünülüyor maaşAllah

Avatar
Güzel ama 2023-10-25 08:59:52

Yol medeniyettir güzel işler ancak bir de yarım yamalak yangından mal kaçırır gibi yapılmasa keşke Fevzi Çakmak 3. caddenin devamı Erzurum Dede İnönü Caddesine bağlanan yola bakın yol mu evet yol ama ne doğru düzgün asfalt var ne işaretleme var ne çizgi var bir yere başlıyorsanız bitirin sonra başka yere başlayın bune her iş yarım

Avatar
Sayin Baskan 2023-10-25 23:19:37

Bahcelievlerden ya da tavukluktan Yeni Belediyeye vatandas toplu tasimayla nasil gidecek, beyini olanlari bu sorunu cozmeye davet ediyorum

Avatar
Sıddık Tuncer 2023-10-26 11:09:00

Çözüm yol yapmak değil yapılan yollara sahip çıkmaktan geçiyor. Yol biter bitmez şeridin birisi parka dönüşüyor. Madem tek şerit yeterli oluyor o zaman diğer şerit park yeri olarak planlansın ve ücretli olarak uygun bir şekilde vatandaş yararlansın. Hep yol gasp ediliyor hem de bedavadan park yapılıyor.