Sahiplerini bekliyorlar

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kaybolan yüzlerce eşya, sahibini bekliyor.

05 Nisan 2022 Salı 11:07

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kaybolan yüzlerce eşya, sahibini bekliyor.

Sungurlu ilçesinde vatandaşlar tarafından ya da zabıta ekipleri tarafından bulunan eşyalar sahiplerine teslim edilmek üzere Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde bekletiliyor. Araba, para kasası, ev ve iş yeri anahtarlarının yanı sıra, kimlik, cüzdan, cep telefonu, kol saati, yüzük ve küpe gibi yüzlerce eşya sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altında tutuluyor. Ekipler tarafından eşyaların sahiplerine teslim edilebilmesi için kent merkezinden bulunan hoparlörler aracılığı ile anons yapılıyor. Ekiplerin tüm çabalarına rağmen eşyalar sahipleri tarafından alınmıyor.

SAHİPLERİNİ BEKLİYORUZ

Vatandaşların buldukları kayıp eşyaları zabıta müdürlüğüne teslim ettiklerini belirten Zabıta Müdürü Kemal Karaman, “İlçemizde vatandaşlarımız tarafından unutulan ya da düşürülen eşyaları duyarlı vatandaşlarımız bizlere gelerek teslim ediyorlar. Şu anda elimizde çok sayıda nüfus cüzdanı, anahtar, gözlük, cep telefonları, cüzdan ve çantalar mevcut. Biz bunları muhafaza altına aldık, sahiplerini bekliyoruz. Elimizdeki nüfus cüzdanlarını belli bir süre ile saklıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen olmazsa Nüfus Müdürlüğüne teslim ediyoruz" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 05.04.2022 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sahibi olduğu nasıl anlaşılır 2022-04-05 13:23:51

peki diyelim ben gittim 100 TL kayıptı dedim nasıl anlayacaklar. hadi cep telefonu filan belli olurda diğerleri riskli gibi geldi bana