Seher buluşması

Atlas Gençleri Hıdırlık Cami’nde düzenlenen seher buluşmalarına katıldı.

22 Kasım 2019 Cuma 15:40
Seher buluşması

Atlas Gençleri Hıdırlık Cami’nde düzenlenen seher buluşmalarına katıldı.

Çorum İl Müftülüğü tarafından 2005 yılından bu yana manevi atmosferiyle ‘Çorum’un Eyüp Sultanı’ olarak bilinen Hıdırlık’ta pazar günü sabahları seher buluşmaları düzenleniyor.

Sabah namazı vaktinde başlayan seher buluşmalarının bu haftaki konuğu Müftü Muharrem Biçer oldu. Biçer, Riyâzü’s Salihîn’den hadisler okuyarak açıklamalar yaptı.

Gençler sohbet bittikten sonra çay ve simit ikramına geçti. Atlas Gençleri Çorum Müftüsü Muharrem Biçer ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Müftü Muharrem Biçer, gençlerin sabahın erken vaktinde kalkarak sabah namazına ve sohbete gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kulüp Müdürü Mustafa Özdemir de, “Gençliğe namaz alışkanlıklarını kazandırmak için camilere teşvik etmek, camilerin gençler ile dolmasını sağlamak ve aynı zamanda öyle bir gençlik oluşturmalıyız ki bu gençlik, dinine bağlı olduğu kadar ilimli irfanlı olmalıdır. Dinini bilmeyen bir gençlik ne vatanına ne milletine faydası olur. Dinimizi öğretmek için çaba harcamalıyız. Bize düşün fedakarlığa her zaman hazırız.” Dedi.

Son Güncelleme: 22.11.2019 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.