Semt parkı sayısı 247’e çıkıyor

Çorum Belediyesi mahallelere 6 yeni semt parkı yapıyor. Böylece geçtiğimiz dönem 200 olan irili ufaklı semt parkı sayısı 247’ye yükseliyor.

19 Ağustos 2021 Perşembe 21:00
Semt parkı sayısı 247’e çıkıyor

Çorum Belediyesi mahallelere 6 yeni semt parkı yapıyor. Böylece geçtiğimiz dönem 200 olan irili ufaklı semt parkı sayısı 247’ye yükseliyor.

Çorum Belediyesi, Ulukavak, Gülabibey, Bahçelievler ve Kunduzhan Mahallelerine 6 yeni semt parkı daha yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel ve Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan Mesci ile yaptığı istişareler sonucu ihtiyaç duyulan mahallelere 6 yeni park yapma kararı alan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, park yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan her parkın kendine özgü bir özelliğinin olacağını kaydeden Başkan Aşgın, “Şehrimizi güzelleştirmeye, yeşil dokuyla buluşturmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz zaman kenardan merkeze doğru hizmetleri yapacağımızı söylemiştik. Bunun gereği olarak da Kapaklı mevkiinde muazzam bir park yapımına başladık. Burada büyük oranda sert zemin kısmını bitirmek üzereyiz. Parkımız yaklaşık 1 buçuk ay içerisinde toprağın yeşille buluştuğu, büyük oyun alanlarının, kameriyelerin, ağaçların, otomatik sulamanın belki de en önemlisi güneş enerjisiyle aydınlatılacak olan bir parkımız olacak. Çocuklarımızın oynayacağı, ebeveynlerin rahatça dinlenebileceği bu parkımızın bizim için de özel bir anlamı var. Parkımıza hemşehrimiz, gururumuz, 15 Temmuz gazimiz Turgut Aslan ismini verdik. 15 Temmuz şehitlerimiz, gazilerimiz ve kahramanlarımız unutulmasın diye bu ismi verdik.  Bundan sonra da hizmetlerimize kenardan merkeze doğru artırarak devam edeceğiz” dedi.

Gülabibey Mahallesi sakinlerinden Sinan Dinç ve Serkan Coşkun park taleplerinin yerihne getirilmesinden dolayı Çorum Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsiz 2021-08-19 21:51:18

Anlamadım.
İrili ufaklı 200 adet park sayısı 6 tane daha park yapılınca 247 ye çıkıyor.

Avatar
UHUD CAMİSİ YANI ÇOCUK PARKI 2021-08-20 08:50:52

UHUD CAMİSİ YANINA İMAR PLANINDA PARK AYRILAN YERE PARK İSTİYORUZ BAŞKANIM KAÇ TANE DİLEKÇE BOŞ DÖNDÜ-O BÖLGEDE PARKIMIZ YOK

Avatar
Uhud camisi parki yok 2021-08-20 05:04:05

Uhud camisi yani park isaretli yer, yillsrdir park yok

Avatar
Teşekkur 2021-08-21 21:39:02

Başkanım Yeşil alana katkılarınızdan dolayı Allah Razı olsun,

Avatar
Uhud camisi parki yok 2021-08-22 05:52:36

Baskanim uhud camii yanina park ve kamelya istiyoruz