Şentop paylaştı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Dünya Çay Günü’nde Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın da yer aldığı bir paylaşım yaptı.

16 Aralık 2021 Perşembe 10:40
Şentop paylaştı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Dünya Çay Günü’nde milli içeceğimiz çaya dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın da bulunduğu fotoğrafla paylaşım yapan TBMM Başkanı Şentop, “Arkadaşlarla oturulan bir masada, bir de cam bardakta, iyi demlenmiş çay varsa... Hayatın kıymeti işte oradadır.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da, ayrı fotoğrafı alıntılayarak “Bizde çay beraberliktir, sıcak ve samimi sohbetlerin vazgeçilmezidir. Çay tadında TBMM Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop Hocamızla bir sohbet gerçekleştirdik.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu az da olsa sorumlu 2021-12-16 10:45:42

Evet ya çok uzun zamandır beklediğimiz bir haberdi.

Avatar
Koy yanarken ..... sacini tararmiş 2021-12-16 10:52:36

Koy yanarken , .... saçini tararmis. Sunlardaki keyfe bak. Ulke yangin yeri beyefendilerin derdi çay keyfi. A.S. Ceylan Corum'da torpil ile liyakatsiz yerlestirdigin kisilerin hesabini nasil vereceksin. Millet kpps ile atanmaya calisirken kac kisiyi ise aldirdin. Genclik Spora yerlestirdiklerin kisilerden baslayabilirsin. Ama zamani gelince bunlarin hepsini soracaklar

Avatar
Çorumlu 2021-12-16 10:55:03

Keyifler yerinde..

Avatar
Ahmet 2021-12-16 11:22:55

Millet ekmek derdinde, ekmeği aslanın midesine sokanlar da goygoy...

Avatar
Çorum'lu 2021-12-16 11:25:44

Fotoğraf çektirip çektirip servis ediyorlar. Çorum'a ve Çorum'lulara ne gibi bir faydası var. Çorum'a HAVALİMANI yada DEMİRYOLU MU geldi. Siyaset yalan, Siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....