Sınava giren annenin bebeğine hocalar baktı

Çorum’da sınava giren annenin bebeğine hocalar baktı.

16 Ekim 2023 Pazartesi 15:20
Sınava giren annenin bebeğine hocalar baktı

Çorum’da sınava giren annenin bebeğine hocalar baktı.

HOCALARDAN YÜREK ISITAN TAVIR

Hitit Üniversitesi'nde eğitim gören Afrikalı anne, Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) sınavına bebeğiyle gelince, TÖMER hocaları seferber oldu. Büyük bir özenle sınav süresince minik bebeğe bakan hocaların bu tavrı yürek ısıttı.

KAMERUNLU ANNE SINAVA GİRDİ

Kamerunlu anne, yüksek lisans eğitim için geldiği Hitit Üniversitesi'nde TÖMER eğitimi almaya başladı. Geçtiğimiz gün yapılan TÖMER sınavına katılan anne, karşılaştığı ilgi ve samimiyet karşısında çok mutlu olurken, bebek bakma gibi bir görev ve sorumlulukları olmayan hocaların tutumu, "Helal olsun" dedirtti.

RAHED’İ KUCAKLARINDAN BIRAKMADILAR

Yaklaşık iki saat süresince 3 aylık ve 7.5 kilokgram ağırlığındaki Rahed isimli minik bebeği kucaklarından bırakmayan TÖMER Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hüseyin Yardımcı, TÖMER Öğretim Görevlisi İrem Nur Atmaca, TÖMER Öğretmeni Dilan Gündoğan ve TÖMER Öğretmeni Arif Can Koçak, minik bebeği başarıyla avutup uyutarak, annenin rahat bir sınav süreci geçirmesine el birliği ile katkı sağladılar.

KAYNAK: ÇORUM HABERLERİ

Son Güncelleme: 17.10.2023 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
O nasil bir yazi yazmak 2023-10-16 16:06:19

Haber icimizi isitti. Ama editor o nasil bir yazidir. Ilkokul mezunlari bile senden iyi haber yazar. Lutfen biraz dil bilgisi kurallarina uygun yaz.