Sınava zabıta yetiştirdi

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, YKS’ye geç kalan üniversite adaylarının imdadına yetişti.

08 Haziran 2024 Cumartesi 12:13
Sınava zabıta yetiştirdi

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, YKS’ye geç kalan üniversite adaylarının imdadına yetişti.

Zabıta ekipleri sınava geç kalan, okulunu bulamayan, kimliğini veya sınav giriş belgesini unutan adaylar için ulaşım hizmeti verdi.
Şehrin 6 noktasında araçlarla bekleyen zabıta ekipleri sınava yetişmekte zorlanan üniversite adaylarına yardım etti. Araçlarla sınav salonlarının bulunduğu okul binalarına götürülen üniversite adayları son anda sınava yetiştirildiler.

Hitit Üniversitesi Kuzey kampüsü’nde sınava girecek olan Nuray Kaleli isimli kadın da, son anda nüfuz cüzdanını bulamayınca İl Nüfus Müdürlüğü’ne gitti. Geçici kimlik belgesini alan Nuray Kaleli’yi Nüfus Müdürlüğü önünde bekleyen zabıta ekipleri sınava yetiştirdi.
Öte yandan YKS7nın ilk gününde 32 öğrenci sınav binalarına zabıta ekipleri tarafından taşındı.

Son Güncelleme: 08.06.2024 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balbazar 2024-06-08 16:39:27

Saati belli günü belli hizmet mi şimdi? O zabıta aracında milyonlarca kişinin hakkı var, bir de fotograf çektirip basına servis etmişler. Arsa bol tabi, satıp satıp şov yapin

Avatar
Corum 19 2024-06-09 16:14:42

Sinava bile yetisemeyenden hicbir basari beklenem3z kara mizah

Avatar
AdaM 2024-06-10 12:10:02

Zabıta çalışma görev tanımına bu da mı eklenmiş eklenmemişşe zabıta kanuna aykırı talimatla hizmet vermiş bu bir suçsa savcıları göreve davet ediyorum keyfı kafaya göre hizmete son Avrupada böyle bir saçmalık göremezsin Vatandaşın sorumsuzluğunun cezasının bedelini kendisinin ödemesi gerekir bu bır hizmet değildir