Söz verdi, yaptı

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, içme suyunda yüzde 25 indirim yapıldığını açıkladı.

12 Kasım 2019 Salı 12:59
Söz verdi, yaptı

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, içme suyunda yüzde 25 indirim yapıldığını açıkladı. Başkan Gelgör, daha önce içme suyuna indirim yapacaklarının sözünü vermişti.

Osmancık Belediye Meclisi Kasım Ayı Bütçe Toplantısında 2020 yılı gelir tarifesi belirlendi. Toplantıda Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ün vatandaşlara verdiği içme suyunda indirim sözü de yerine getirildi.

Belediye Meclisi, Ocak ayından itibaren geçerli olmak içme suyunda yaklaşık yüzde 25 oranındaki indirim kararını onayladı.
100 TL’LİK FATURADA 25 TL İNDİRİM
Osmancık ilçesinde konutlarda tonu 1,90 TL olan içme suyu 1,5 TL’ye düşürüldü. Vatandaşlar Ocak ayından itibaren suyun tonuna 1,5 TL ödeyecek.
Bu da yaklaşık yüzde 25 oranında bir indirime tekabül ediyor. Buna göre 100 TL’lik bir faturada vatandaşlar önceki yıllara göre 25 TL daha az ödeyecek.
OSMANCIK TARİHİNDE BİR İLK
Bu karar ile Osmancık Belediyesi tarihinde ilk defa içme suyuna genel indirim uygulamış oldu.
Belediye Başkanı Ahmet Gelgör yaptığı açıklamada vatandaşlara vermiş olduğu sözü yerine getirdiklerini belirtti.
'NE SÖZ VERDİYSEK YAPACAĞIZ'
Daha önce içme suyuna indirim yapacaklarına dair söz verdiğini anımsatan Gelgör “Biz verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Vatandaşlarımın yarına olacak her konuda vatandaşımızın yanındayız. Ne söz verdiysek yapacağız. Söz vermiş olmasak bile halkımızın yararına olan bir konu gündemimize geldiğinde bizim duruşumuz vatandaşımızın yanıdır. İçme suyu indiriminin halkımızın bütçesine bir nebze de olsa katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancık 2019-11-12 13:07:19

Ekinin iyisi herkten,adamın hası Berk'ten...Helal olsun başkana...

Avatar
--------- 2019-11-12 14:14:46

İŞTE SÖZ VERİNCE BÖYLE YAPILIR İNDİRİM. BİZİM BAŞKAN DA SÖZ VERDİ AMA BELLİ BİR METREKÜPE KADAR İNDİRİM YAPTI GÜYA. MİLLETİ RAKAMLARLA KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Avatar
Osmamnclkll 2019-11-14 12:29:32

Birazda osmanclk spora yardlm et baskan birazda osmanclk spora yardlm etde bilelim senin ilcenin taklml

Avatar
Corumlu 2019-11-14 12:33:48

Birazda osmanclk spora yardlm et baskan senin ilcenin taklml

Avatar
Vatandaş 2019-11-17 21:11:46

Başkanim Koyunbaba da oturuyor uz Park söz u vermiştiniz kızım sürekli soruyor bi gün alip geleceğim yaniniza kolay gelsin

banner165