Talihsiz işçi inşaattan düştü

Bayat Gediği'nde bir inşaatın 3. katından düşen işçi hayatını kaybetti

15 Mart 2022 Salı 17:28
Talihsiz işçi inşaattan düştü

Çorum’da çalıştığı inşaatın 3. katından aşağı düşen işçi hayatını kaybetti.

Olay Bayat Gediği'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bayat Gediği 11. Sokak üzerinde bulunan bir inşaatın 3. katına çalışan Yücel Dizman (47) dengesini kaybederek yere düştü.

Durumu farkeden mesai arkadaşları hemen talihsiz işçinin yanına koştu. İhbar üzerine  olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Dizman, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak acil ameliyata alındı.

Yücel Dizman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 

Son Güncelleme: 16.03.2022 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çok üzgünüm 2022-03-15 22:55:57

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, lütfen ama lütfen koruyucu ekipman kullanın halatsız kemersiz çıkmayın, ilk değil son da olmaz , babamı böyle kaybettik

Avatar
Mert 2022-03-16 15:09:48

Hesabını sorulacağını bilse o işveren önlem almaz mı? Hesabını soracak yasalar nerede demek yerine iş kazası demek ne kadar kolay