Tarihi kale ve köprü siste kayboldu

Çorumun Osmancık ilçesinde tarihi kale ve köprü yoğun sis nedeniyle kayboldu.

04 Aralık 2023 Pazartesi 13:25
Tarihi kale ve köprü siste kayboldu

Sabah saatlerinde başlayan ve halen devam eden sisli havanın etkili olduğu Çorumun Osmancık ilçesinde, 275 metre yüksekliğindeki tarihi Osmancık Kalesi ve tarihi Koyun Baba Köprüsü görünmez hale geldi.

SİSLİ HAVA ETKİLİ OLDU

Sabah saatlerinde başlayan sisli havanın etkili olduğu Osmancık'ta 275 metre yüksekliğindeki tarihi Osmancık Kalesi ve tarihi Koyun Baba Köprüsü görünmez hale geldi. Osmancık güne sisle uyandı. Sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle ilçe merkezinde görüş mesafesi düştü.

Trafik yoğunluğunun yaşandığı sabah saatlerinde, D-100 Karayolu Osmancık geçişinde ve ilçe merkezinde sis nedeniyle sürücüler düşük hızda ilerledi. 275 metre yüksekliğindeki tarihi Osmancık Kalesi ve tarihi Koyun Baba Köprüsü görünmez hale geldi.

GÖRÜŞ MESAFESİ AZALDI

Sisin görüş mesafesini azaltması sebebiyle, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yoğun sis, Osmancık-Samsun, Osmancık İstabul ve Osmancık Çorum yoğunluk yaşandı. Kavşaklarda görev alan Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, sürücülere takip mesafesini korumaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarılarda bulundular.


İHA

Son Güncelleme: 04.12.2023 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum19 2023-12-04 15:45:59

Yalnız köprünün yüksekliği 275 metre biraz iddialı olmuş. Doğrusu köprünün uzunluğu 275 metre olabilir mi?