Tarım Müdürü ile 2 konuda istişare

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Tarım İl Müdürü Hayrullah Göktekin'i ziyaretinde verimlilik ve su tasarrufu ele alındı.

12 Ekim 2023 Perşembe 20:13
Tarım Müdürü ile 2 konuda istişare

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Tarım İl Müdürü Hayrullah Göktekin'i ziyaret etti, yeni görevini tebrik ederek başarı diledi.

Bölge tarımının daha da geliştirilmesi adına yapılan sohbette, tarımsal verimliliğin artırılması ve su tasarrufuna dönük konular ele alındı.

Ziraat Odası Meclis Başkanı Cemal Kurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Alev, Bülent Özkan, Saffet Kışla, Arif Ceylan, Hasan Emekli ve Ferit Özşahin’in de katıldığı ziyarette, Çorum tarımının geliştirilmesinde sivil toplum kuruluşlarıyla koordinasyon içinde çalışmanın önemine değirilirken, bitkinin ekim döneminde takibinin daha sağlıklı yapılması için çiftçilerin bilgilendirilmesinin öneminin altı çizildi. 
Sera kültürünün geliştirilmesinin yanısıra, bitki çeşidine göre sulama kültürünün yaygınlaştırılması ve damlama sulama sistemleri vasıtasıyla suyun daha verimli ve tasarruflu kullanımı adına adımlar atılmasının önemi vurgulandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Tarım İl Müdürü Hayrullah Göktekin, Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir ve yöneticilerine teşekkür etti.

Özdemir ve beraberindeki heyet de Hayrullah Göktekin’e. “Hayırlı olsun” diyerek, başarı dileklerini ifade ettiler.

Son Güncelleme: 13.10.2023 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teknik Eleman 2023-10-13 09:37:20

Toprak Koruma Kurulunun almış olduğu hobi bahçelerinin engellenmesi konusunda ne yapacaksınız onu konuşun. Bu gidişle bütün tarım arazileri hobi bahçesi adı altında rantçılara peşkeş çekilecek ve siz sulamak için arazi bulamayacaksınız.