Terminalde yeni düzenlemeler

Çorum Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde güvenlik amacıyla bazı düzenlemelere gitti.

02 Şubat 2024 Cuma 15:39
Terminalde yeni düzenlemeler

Çorum Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde güvenlik amacıyla bazı düzenlemelere gitti. Otopark alanına giriş kapısının yeri değişirken, terminal içerisine yaya girişleri ise x-ray cihazının bulunduğu tek kapıdan yapılacak.

GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI

Çorum Valiliği İl Güvenlik Kurulunun son toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Çorum Belediyesi şehirlerarası otobüs terminalinde bazı güvenlik tedbirleri aldı. Bu kapsamda terminal otoparkının giriş kapısının yeri değiştirildi. Daha önceden itfaiye müfrezesi yanındaki kapıdan otoparka giriş yapan sivil araçlar yeni düzenlemeyle Öğretmen Lisesi 1. Sokak üzerinden otoparka girebilecek. Ayrıca otopark girişine konulan PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ile araçlar güvenlik amacıyla kayıt altına alınacak.

YOLCU GİRİŞLERİ

Yolcu girişleri ise artık sadece tek kapıdan sağlanacak. Yolcu ve yolcu yakınları otopark alanının bulunduğu kapıdan terminale giriş yapabilecekler. Ayrıca yolcu bekleme salonuna girişler güvenlik amacıyla x-­ray cihazları monte ediliyor. Güvenlik amacıyla yapılan düzenlemelerle vatandaşların seyahatlerini daha güvenli ve kontrollü hale getirmeyi amaçlanıyor.

Son Güncelleme: 02.02.2024 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum sahipsiz 2024-02-03 10:50:12

Otogarda yaşlı annemi babamı yürüyemiyor kapının önünde indirdim taksiciler bağıra bağıra durma git diye avaz avaz bağırdılar.. indirmeye cep var orda taksiciler kapmış oraya indi bindi için lütfen yer açın

Avatar
Ahmet 2024-02-02 15:59:44

Son hızla mülteci transfer edip sonra da güvenlikçilik oynuyoruz. Suriyeli, Afganlı vb yetmedi şimdi de İtalya'nın istemediği mültecileri getireceğiz. Sonra da güvenlik açığı, e ne olacaktı?

Avatar
Ziyaretci 2024-02-04 20:05:32

Güvenlik felan yalan. Yeni açılan petrol önünden herkesi geçirmek ve orayı canlandırmak için yapılan boş işler