Tonlarca çöp çıktı

Çorum Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi’nde başlatılan detaylı temizlik çalışmalarında tonlarca çöp topladı..

11 Mart 2020 Çarşamba 19:37
Tonlarca çöp çıktı

Çorum Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi’nde başlatılan detaylı temizlik çalışmalarında tonlarca çöp topladı..

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin 15 mahallesinde yaptığı detaylı temizlik çalışmalarını Çorum Sanayi Sitesi’nde sürdürürken, Belediye Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.

Sanayi sitesinde süpürge araçlarıyla yaptıkları temizlik çalışmalarını kış aylarında karla mücadeleden dolayı ertelediklerini, havaların iyiye gitmesiyle birlikte kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Ekiplerimiz çöpleri ve çöplerin sebep olduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. Sokakları süpürüyor, yıkanması gereken kaldırımları ve yolları yıkıyoruz. Yoğun çalışma sonrası sanayi sitemiz beklediği görünüme kavuşacak. Çorum Sanayi Sitesi’nde düzenli olarak temizlik çalışmalarımız devam edecek.” Dedi.

Başkan Aşgın, en güzel temizliğin hiç kirletmemek olduğunu da sözlerine ekledi ve tüm vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 2020-03-11 22:24:17

Assagi sanayide de bir suru cop var