Trafik ekipleri teyakkuzda

Çorum Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kış şartları nedeniyle otogar ve şehirler arası karayolu güzergahlarında denetimlerini artırdı

22 Ocak 2022 Cumartesi 15:14

Çorum Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kış şartları nedeniyle otogar ve şehirler arası karayolu güzergahlarında denetimlerini artırdı.

Çorum Belediyesi Şehirlerarası Terminali’nde tüm otobüslerin kış lastiği, takograf ve emniyet kemeri kontrolü yapıldı. 7/24 esasına göre çalışmalar aralıksız devam ederken, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelleri yolculara emniyet kemerinin önemi konusunda bilgilendirme yapmayı ihmal etmedi.

KARAYOLLARI VE BELEDİYE EKİPLERİ İLE YOLLARDALAR

Öte yandan Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir nezaretinde Çorum/İskilip -Çorum/Ortaköy-Çorum / Osmancık yollarında belediye ve karayolları ekipleri ile birlikte kar küreme aracı üzerinde vatandaşların can, mal güvenliği ve emniyeti için çalışmalara devam ediliyor.

Son Güncelleme: 22.01.2022 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165