Türkiye’yi deprem vurdu

Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde şiddetli hissedilen deprem meydana geldi. Çorum dahil bir çok il depremi hissetti.

06 Şubat 2023 Pazartesi 08:05
Türkiye’yi deprem vurdu

Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde şiddetli hissedilen deprem meydana geldi. Çorum dahil bir çok il depremle sallandı.

Saat 04.17’de 7.4 büyüklüğünde 7 km derinliğinde deprem meydana geldi. Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesinde bir çok il depremle sallandı.

Acil ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.4 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. Depremin Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay olmak üzere 10 ilde birden şiddetli, Çorum dahil Türkiye’nin diğer illerinde hafif şekilde hissedildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 06.02.2023 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-02-06 09:37:47

Ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar.Allahım birdaha göstermesin

Avatar
Hayri Doğan 2023-02-06 11:24:45

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Devletimiz vatandaşlarıyla birlikte en kısa sürede yaraları saracaktır. Deprem bölgelerinde vatandaşların zorlu hava koşullarından korunması ve kurtarma ekiplerinin daha iyi çalışması için tatil için kullanılan karavanlar bu durumlarda kullanılamaz mı? Yuvası yıkılan insana geçicide olsa sıcak bir yuva olunamaz mı kavan sahiplerine duyurulur.

banner165