Üçüncü sosyal tesis Pir Baba'da açıldı

Çorum Belediyesi Pirbaba Parkı içerisinde üçüncü sosyal tesisi mini bir törenle hizmete açtı.

05 Ekim 2020 Pazartesi 10:41
Üçüncü sosyal tesis Pir Baba'da açıldı

Çorum Belediyesi Pir Baba Sosyal Tesisleri mini bir törenle hizmete açıldı.

Çorum Belediyesi, Millet Bahçesi içerisinde bulunan sosyal tesis, ulu çınarlara hitap eden Güngörmüşler Sosyal Tesisileri'nden sonra kendisinin işletmeciliğini üstlendiği Pirbaba Parkı içerisinde üçüncü bir sosyal tesisi daha hemşehrilerinin hizmetine sundu. 
Belediye, geçtiğimiz mart ayında Pir Baba Sosyal Tesisi’nde tadilat ihalesi yaptı. Bakım ve onarımdan geçirilen tesis, kısa bir süre önce Çorumlular’a nezih bir mekanda kaliteli ve uygun fiyatla hizmet vermeye başladı.
Pir Baba Sosyal Tesisleri bugün saat 11.30'da Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Uzunoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gürsel ile bazı daire müdürleri, AK Parti yöneticilerinin katılımıyla açıldı.
Bilindiği üzere Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri’nin yoğun ilgi görmesinin ardından sosyal tesislerin devamının geleceği sözünü vermişti. Aşgın, Güngörmüşler Konağı Sosyal Tesisi ve Pir Baba Sosyal Tesisi’ni de devreye almış oldu.

Son Güncelleme: 07.10.2020 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2020-10-05 20:10:48

teşekkür ederiz. çok güzel yapmışsınız, eskiden yoktu orda öyle bişey. açılış yaptığınıza göre.

banner165