Üçüzler'e ziyaret

Kızılay Çorum Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Paşaoğlu ve gönüllü bayanlar, Çorum’un Sungurlu ilçesinde Üçüzleri ziyaret etti. 

27 Aralık 2023 Çarşamba 11:23
Üçüzler'e ziyaret

Kızılay Çorum Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Paşaoğlu ve Kızılay Gönüllüsü bayanlar, Çorum’un Sungurlu ilçesinde Üçüzleri ziyaret etti.

Sungurlu Kızılay Şube Başkanı Kerim Mandıralıoğlu ve Sungurlu Kızılay Kadın Komisyonu gönüllüsü bayanların da yer aldığı ziyarette, Üçüzler'in durumları ile ilgili aileden bilgi alan Fatma Paşaoğlu, geçtiğimiz hafta rahatsızlıkları nedeniyle Çorum'da tedavi gören kardeşleri sağlığına kavuşmuş olarak bulmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Üçüzlere özel hediyelerle ziyaret gerçekleştiren Paşaoğlu, üçüzlerin sürekli takip gerektiren ve destek olunmasını elzem kılan bir durum içerisinde olduklarına dikkat çekti, Kızılay olarak ellerinden gelen desteği vermeye gayret edeceklerinin altını çizen Fatma Paşaoğlu, hayırseverlere de çağrıda bulunarak, üçüzlerin mama ve bez ihtiyaçları konusunda ailenin desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kaynak: Çorum Haberleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2023-12-27 11:45:28

Suriyelilere bakana kadar bu Türk evlatlarına bakın

Avatar
Gariban vatandaş 2023-12-28 06:50:02

MaşAllah ne tatlılar