Vali: 'Olumsuz bir durum yok’

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum’da gece yaşanan deprem nedeniyle herhangi bir olumsuz durumun olmadığını açıkladı.

10 Ocak 2024 Çarşamba 09:50
Vali: 'Olumsuz bir durum yok’

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum’da gece yaşanan deprem nedeniyle herhangi bir olumsuz durumun olmadığını açıkladı.

Çorum’da gece Mecitözü ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD DUYURDU

AFAD tarafından açıklanan verilere göre, saat 00.34'te merkez üssü Mecitözü olan deprem, yerin 16.80 kilometre altında meydana geldi. Deprem merkez ve ilçelerde de hissedildi.

PANİĞE KAPILANLAR OLDU

Depremin ardından paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokağa indi. Ayrıca bazı vatandaşların da akaryakıt istasyonlarına sığındığı görüldü.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı yaptığı yazılı açıklama, depremin ardından merkez ve ilçelerde olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı.

Çorum’un Mecitözü ilçesinde meydana gelen depremin ardından bir açıklama yapan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, merkez ve ilçelerde olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı.

Bu gece saat 00.34 sıralarında Mecitözü-Ağcakoyun merkezli 4.2 şiddetinde deprem meydana geldiğini hatırlatan Vali Zülkif Dağlı, "Yaşanan depremle alakalı il merkezi ve ilçelerimizde an itibariyle bir olumsuzluk olmayıp, can ve mal kaybı meydana gelmemiştir. Konu ilgili kurumlarımızca takip edilmektedir"

Son Güncelleme: 10.01.2024 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2024-01-10 21:09:18

Valim olumsuz bir şeyler olana kadar beklemesek de bir önlem, tatbikat, ön çalışmalar falan yapsak nasıl olur?