Yağbat’tan kurtaran hamle!

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın zamanında yaptığı hamle bir sokak köpeğini kurtardı.

25 Mart 2022 Cuma 14:07

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın zamanında yaptığı hamle bir sokak köpeğini kurtardı.

Edinilen bilgiye göre; Gazi Caddesi üzerinde sürü halinde dolaşan başıboş köpek sürüsü başka bir köpeğe saldırdı.
Gazi Caddesi'nde sahipsiz köpeklerin kaldırımdaki bir başka köpeğe saldırdığını tesadüfen gören Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, saldırıya uğrayan köpeği diğer köpeklerin arasından kurtarmayı başardı.

Olay anı MOBESA kameralarına yansırken, saldırı sonucu yaralanan köpeğin Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 25.03.2022 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-03-25 16:31:13

Aklı başında olan birileri şehrin orta göbeğinde bu kadar çok ve saldırgan köpeğin ne işi var belediye bunlarla neden ilgilenmiyor diye sorgulamıyor.....

Misafir Avatar
Çorumsuz 2022-03-26 16:49:35 @Çorumlu

Ah be kral.. Bi sen bi ben kaldık.. Laf etsen bir hayvana bir tas hayrı dahi dokunmayan insanlar tarafından hayvan düşmanı ilan edilirsin bir de..

Beğenmedim! (2)
Avatar
Batandaş 2022-03-27 08:37:34

Pide fiyatı 6 lira olmuş belediye başkanı kpek kurtarmış. Yav kpekleri dolaştıran belli zaten belediye başkanı bir işe yaramış. Pitbulşikayeti yaptığımda belediye yetkilileri baştan savmacevapyazmıştı.

banner165