Yahya Hoca’ya veda

Dün vefat eden Çorum İHL eski müdürlerinden Yahya Acar (79) için uzun yıllar görev yaptığı E

09 Kasım 2022 Çarşamba 12:56
Yahya Hoca’ya veda

Çorum İmam Hatip Lisesi eski müdürlerinden Yahya Acar (79) için uzun yıllar görev yaptığı Erol Olçok İmam Hatip Lisesi'nde tören düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen helallik isteme törenine  Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Zubeyir Tuncel, Çorum önceki dönem Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, Yahya Acar'ın ailesi ile okul idareci öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Törende Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır bir konuşma yaptı.

1982-1994 yılları arasında Çorum İHL Müdürü olarak görev yapan merhumun cenazesi, öğle namazına müteakip Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

Son Güncelleme: 10.11.2022 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2022-11-09 19:42:53

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Avatar
mustafa 2022-11-11 20:58:10

Evet öğrenciliğimizde azmı dinledik ihl'nin bahçesinde hocamızı...İnşAllah iyilikleri ağır basar sevgisi var nede olsa yüreğimizde.Allah taksiraatını affetsin