Yarın 5 semt pazarı kuruluyor

Çorum'da yarın Pazartesi Pazarı, Perşembe Pazarı, Cuma Pazarı, Cumartesi Pazarı ve Akkent Pazarı aynı gün kurulacak.

14 Mayıs 2021 Cuma 14:06
Yarın 5 semt pazarı kuruluyor

Çorum'da 15 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Pazartesi Pazarı, Perşembe Pazarı, Cuma Pazarı, Cumartesi Pazarı ve Akkent Pazarı aynı gün kurulacak.

Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında kontrollü olarak kurulacak olan sebze pazarları 10.00 ve 17.00 saatleri arasında açık olacak.

Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, geçtiğimiz hafta olduğu gibi pazar yerlerinde iki tezgah arasındaki mesafenin 3 metre olacağını, sadece sebze, meyve ve fide satışına müsaade edileceğini söyledi.

Denetimlerin Zabıta ekipleri ve Meslek Odası tarafından yapılacağını kaydeden Erdoğan Yılmaz, pazarcı esnafından maske, mesafe ve temizlik kurallarına özen göstermelerini isteyerek, Ramazan Bayramlarını da tebrik etti.

Son Güncelleme: 14.05.2021 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-05-14 15:54:38

Geçen hafta marketlerde meyve sebze daha ucuz idi. Aynı zamanda çürüksüz ürün alabiliyorsun ve salgından dolayı daha sağlıklı pazarcılar fiyatları biraz fazla abartıyor. Buna Bi çağre bulmak lazım.

banner165