Yeni haftada hava

Yeni haftada Salı gününden itibaren Ankara ve çevresinde yağış bekleniyor.

08 Mart 2020 Pazar 13:02
Yeni haftada hava

Yeni haftada Salı gününden itibaren bölgede yağış bekleniyor. Hava sıcaklıkları yağışla birlikte düşse de, yeni hafta boyunca yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. 
Yağışlı hava İzmir'de pazartesi günü, Ankara ve İstanbul'da da salı günü etkili olacak.
TRT’de yer alan bilgiler şöyle: "Pazar ve pazartesi günü Başkentte yağış beklemiyoruz, günün en yüksek sıcaklığı 20-22 derece olacak. Salı günü ise sağanakla birlikte başkentte sıcaklık 17 dereceye düşecek. İstanbul'da da yine pazar ve pazartesi yağış beklemiyoruz, salı günü ise yağışla birlikte sıcaklık 14-15 dereceye düşecek. İzmir'de pazar günü yağış yok, sıcaklık 22 derece olacak. Pazartesi ve salı yer yer gök görültülü sağanak kendini gösterecek. Pazartesi 23, salı günü ise sıcaklık 18 dereceye düşecek.”
Hava sıcaklıkları yağışla birlikte düşse de, yeni hafta boyunca yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.