YKS seferberliği

Çorum Belediyesi ve İl Müftülüğü, kentte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılan üniversite adayları ve velileri için seferber oldu.

08 Haziran 2024 Cumartesi 16:34
YKS seferberliği

Çorum Belediyesi ve İl Müftülüğü, kentte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılan üniversite adayları ve velileri için seferber oldu.

OKUL ÖNLERİNDE VELİLERE İKRAM

Çorum Belediyesi'nin Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılan üniversite adayları ve okul önlerinde bekleyen velilerin heyecanına ortak olduğu bildirilirken, belediye ekipleri velilere ikramda bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen Çorum Belediyesi'nin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda da ailelerin yanında olduğu ifade edildi. Bu kapsamda mobil ikram aracı ile okul önlerinde bekleyen velilere limonata ikram edildi. Ayrıca sınavların yapıldığı okulları gezen belediye ekipleri, çocuklarının sınavdan çıkmasını bekleyen velilere dondurma ikramında bulundu.

CAMİ VE KUR'AN KURSLARI AÇILDI

Çorum İl Müftülüğü’ne bağlı cami ve Kur’an Kursları YKS Sınavına giren öğrencilerin velilerini misafir etti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) bugün gerçekleştirilen oturumunda sınava giren öğrencileri bekleyen veliler, sınav süresince İl Müftülüğü'ne bağlı cami ve Kur’an Kursları’nda ağırlanarak kendilerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2024-06-08 19:37:45

Lgs sınavendada belediye ikramlarda bulundu teşekkürler