Yoğun kar ağaç devirdi

Çorum’un Osmancık ilçesinde etkili olan kar yağışı sebebi ile ağaçlar kökünden sökülerek devrildi.

24 Ocak 2022 Pazartesi 10:24

Çorum’da etkili olan kar yağışı sebebiyle birçok ağaç kökünden sökülerek devrildi.
Çorum’da hafta sonu etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı, kent merkezinde birçok ağacın kökünden sökülmesine sebep oldu. Kar kalınlığının yaklaşık 40 santimetreye ulaştığı kent merkezinde karın ağırlığına dayanamayan birden fazla çam ağacının dalları gövdelerinden ayrılarak kırılırken, bir çam ağacı da kökünden söküldü.
Devrilen ağaçlar belediye ekiplerince kaldırıldı.

OSMANCIK'TA DA AYNI MANZARA

Çorum’un Osmancık ilçesinde etkili olan kar yağışı sebebi ile ağaçlar kökünden sökülerek devrildi. Yoğun kar yağışı, Osmancık ilçesinde de birçok ağacın köklerinden sökülerek sökülmesine sebep oldu. Kar kalınlığının yaklaşık 20 santimetreye ulaştığı ilçe merkezinde park halindeki araçlar kar altında kayboldu. Hafta sonu başlayan ve devam eden kar yağışı sebebiyle Koyunbaba, Yeni ve Güney Mahallesi'nde birçok ağaç da zarar gördü. Karın ağırlığına dayanamayan birden fazla çam ağacının dalları gövdelerinden ayrılarak kırıldı.

Devrilen ağaçlar belediye ekiplerince kaldırıldı.


İHA

Son Güncelleme: 24.01.2022 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.