Zekat, Fitre ve bağışlarınız Alp’e nefes olsun

Çorum'da SMA Tip 1 hastası 3,5 aylık Alp Bebek için zekat, fitre ve bağışlarla destek olun...

04 Nisan 2022 Pazartesi 14:27
Zekat, Fitre ve bağışlarınız Alp’e nefes olsun

SMA Tip 1 hastası Çorumlu 3,5 aylık Alp Bebek için başlatılan Valilik onaylı bağış kampanyası devam ediyor. Aile “Çorum halkına seslenerek bu yılki zekât, fitre ve bağışlarınız oğlumuz Alp’e nefes olsun.” dedi.

YÜZDE 20'Sİ TOPLANABİLDİ, ALP BEBEK ZAMANLA YARIŞIYOR

SMA Tip 1 hastalığıyla savaşan Alp bebeğin zolgensma adlı ilaca kavuşabilmesi için 1 Milyon 800 Bin dolara ihtiyaç var. Geçtiğimiz ay Valilik onayıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında paranın ancak yüzde 20’si toplanabildi. Hemşire Mustafa ve Sevilay Keskin çifti,” Zamanla yarışıyoruz. Kermes, yardım standı ve kumbaralar ile kampanyamızı sürdürmeye çalışıyoruz. Biliyoruz meblağ çok büyük. Ancak yardım severlerimiz sayesinde inanıyoruz ki diğer çocuklar gibi oğlumuz da ilacına kavuşacak” dedi.

ANNE VE BABA ÇAĞRIDA BULUNDU

“Tüm Çorum halkına seslenen Keskin çifti, “Bu yıl Zekât, Fitre ve Bağışlarınızı oğlumuza verin, ona nefes olsun. Onun tek şansı zolgensma ilacını alabilmesi. Bunun için de sizin desteklerinize çok ihtiyacımız var” dedi.
Öte yandan Alp bebeğin ailesi her akşam saat: 21.30’da “sma_alpyasasin” adıyla açılan instagram hesabı üzerinden canlı yayın yaparak seslerini daha geniş kitlelere duyurmaya çalışıyor.

Son Güncelleme: 06.06.2022 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.