Tuzcular Kavşağı'nda çalışma başladı

Çorum Belediyesi Tuzcular Kavşağı'nda trafiği rahatlatacak olan çalışmayı başlattı

03 Mayıs 2021 Pazartesi 17:15
Tuzcular Kavşağı'nda çalışma başladı

Çorum Belediyesi, Tuzcular kavşağındaki araç trafiğini rahatlatacak projenin çalışmalarına başladı. Proje sonunda kavşakta en az %30 oranında trafiğin rahatlaması hedefleniyor.

Araç trafiğinin en yoğun olduğu kavşaklardan olan Tuzcular Kavşağının sola dönüş cepleri ile ayrılmasıyla birlikte kavşağın kapasitesinin arttırılacağını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu projenin hayata geçmesiyle trafik akışının en az %30 rahatlayacağını vurguladı. Projenin sonucunda kavşakların yanı sıra Gazi ve İnönü caddelerinde de rahatlama yaşanacağını dile getiren Başkan Aşgın, “Şehrimizin trafik haritası, mevcut durumun tespiti, sorunların giderilmesinin yolları gibi konuları somut verilerle ortaya koyduk. Sol Sığınma Cepli Tasarım (left turn lane) diye de adlandırılan kavşak düzenleme çalışmamızla birlikte hem kavşaklardaki araç geçişleri rahatlayacak hem de kavşak güvenliği üst düzeye çıkacak. Kavşaklardan sola dönüş noktalarında sola dönüş istikametlerindeki şeritlerin sayılarını artıracağız. Bu proje hayata geçtiğinde sürücülerimizin yanı sıra yayalarımız da daha güvenli bir şekilde bu kavşağımızdan faydalanacak. Hazırladığımız proje, şehrimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.05.2021 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cadde 2021-05-03 21:40:57

Tedaş önünden geçen sokağı trafiğe kapatmaları gerek yoğunluk büyük oranda azalacak

Avatar
MUAMMER 2021-05-06 07:05:10

Sen iyi düşünüp hizmet ediyorsun ama hizmet ettiğin cahil trafik ışığında 5. sırayı en sağa yapıp herkesin önünden ışık yanar yanmaz en sola dönmeye kalkıyor. Bu kuş beynine bu kul hakkına tecavüz eden zihniyete bir çalışma yapmak lazım.

Avatar
Ramazan 2021-05-09 21:56:26

Kavşagın tek çözümü fevzi cakmak istikametinden ahl ye doğru batti cikti alt gecidi yapilmasi. Yapilan güzel ama yetersiz.

banner165