habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ahlatcı ‘Biz de Varız’ dedi

GÜNDEM

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Erodğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na hem destek vereceklerini hem de destek bulacaklarını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Dayanışma ve ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek verdi.

AK Parti Çorum teşkilatları olarak içinde bulunulan zor süreçte her zaman devletin yanında olmaya devam edeceklerini bildiren Ahlatcı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği Milli Dayanışma Kampanyası ile gün birlik olma günü, gün beraber Türkiye olma vaktidir." dedi.

Mağdur olan dar gelirli vatandaşlara ilave destek sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya Tüm Çorum halkını imkanları çerçevesinde destek olmaya çağıran Ahlatcı, şöyle devam etti; “Çorum halkı her zaman devletinin yanında olmuştur. Bu zor zamanda da devletinin yanında olacağına inanıyorum. Bu kampanyanın bir çığ gibi büyümesi için de var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’nin bu mücadeleden de güçlenerek çıkacağına inancımız tamdır.

Milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız.

Bereket, kardeşlik ve dayanışma şehri Çorum’un, yardımlaşmanın en güzel örneklerini yine göstereceğine inanıyorum. Tüm siyasi partilerin, iş dünyamızın, halkımızın ve hayırda yarışan dostlarımızın da bu kampanyaya destek olacaklarına yürekten inanıyorum.”

Yorumlar (13)

yılmaz 4 Yıl Önce

Bağış kampanyasını ilk başlatan Saadet Partisi M vekili Abdülkadir Karaduman ve Cumhurbaşkanımızı tebrik ederim. tüm Türkiye bu kampanyaya destek verecektir.

Sizi bekliyoruz. 4 Yıl Önce

CHP,MHP ve İYİ parti il başkanları hadi bakalım sahaya.

Miktar 4 Yıl Önce

Her biri 100 bin lira bağış yaparlar mı?Eminim,AKP il başkanı en fazla bağışı daha fazla yapar.

Para yok mu 4 Yıl Önce

Biri devletin her vatandaştan topladığı vergilerin nereye gittiğini açıklaya bilir mi? Savaş olur kampanya deprem olur kampanya virüs olur kampanya

Sahici 4 Yıl Önce

Dün kanal istanbul için paramız var deniyordu. Bu gün yardim kampanyası .

erdoğan 4 Yıl Önce

ahlatçı'nın rekor bağış yapacağını düşünüyorum. rakam önemli

Disaridan yasayan biri... 4 Yıl Önce

TRden baska kampanya yapan, moderen bir ulke var mi? YOK! Simdiye kadar toplanan vergiler nereye gitti, bilen var ki? YOK! Deprem icin toplanan paralar nerde, bilen var mi? YOK! AMA Suriyelilere para COK Havuz medyasina destek COK Kendi yandaslarina hercesit imkan COK VAllahi ne diyelim... yillar once olsaydi, can kurban, ama boyle devletin maling soyan savuran bir rejime verecek 1 kurusum olmaz! Cunku yine kendi ceplerine ve cemaatlerine kaydiracaklar! Gecmis olsun TURKIYE - uyanin insanlar!

para bitti 4 Yıl Önce

Toplanan vergiler , borca, borç faizine , taşa , betona, asfalta gitti. üretime , Sanayiye ,para kalmadı.

Mercedes ve bağış 4 Yıl Önce

MHP nin başkanı ilçelere ziyarete giderken mercedese biniyordu.Bence en büyük bağış buradan gelir.

Dışarda yaşamayan bir 4 Yıl Önce

Dışarda yaşayan bir FRANSA başlattı Sırada diğerleri takip et

vatandaş 4 Yıl Önce

sayın başkanın gereğini yapacağını düşünüyorum.toplumsal bir baskı oluşturmaya çalışılması anlamsız.

Binevler 4 Yıl Önce

AK ARTİLİLER YAPAR SİZLER TAKİP EDERSİNİZ.YAŞA VAROL BAŞKANİM

Binevlere e soruyorum 4 Yıl Önce

Akp yapar demişsin ya demekki ne yaptıklarını biliyorsun. Öyleyse söylesene deprem vergileri kara gün akçeleri, her ay maaşımın yüzde 18 i kdv ile devlete gidiyor zaten. Bu kadar vergileri akp ne yapti söyler misin binevler li akpli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.