habercim19.com özgür haber özgür yorum

Esnafın istediği oldu

GÜNDEM

Sungurlu’da Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi esnafın isteği üzerine Ramazan'da akşamları trafiğe kapatılmadı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı ve Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı esnafın Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin araç trafiğine kapatılmasını istemediğini söyledi. Sungurlu'dan Serkan Şansever imzalı habere göre, Sungurlu’da geçen yıl Ramazan ayında akşamları araç trafiğine kapatılan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi bugünden itibaren, iftar sonu tekrar araç trafiğine kapatılarak yayalara açılacak.

'BİZİM BÖYLE BİR TALEBİMİZ OLMADI'
‘Belediyemizin talebi üzerine bu kararın alındığı şeklinde yapılan haber gerçeği yansıtmamaktadır’ diyen Başkan Şahiner, "Birilerinin lafıyla bu kararı alanları kınıyorum. Geçen yıl cadde trafiğe kapatıldığında esnaflımız boş boş oturdu. Esnafımızın zaten sıkıntıda, birde burum karşısında tamamen sıkıntıya gireceklerdir" dedi.
Caddenin araç trafiğine kapatılması durumunda esnafın zor durumda kalacağını söyleyen Oda Başkanları Osman Aşutoğlu, Mutlu Karslı ve Erdal Kolaylı, "Cadde geçtiğimiz yıl kapatıldığında esnafımız sıkıntıya girdi. Zaten zor bir süreçten geçen esnafımız, yine sıkıntıya girecektir. Esnaflarımız caddenin trafiğe kapatılmasını istemiyorlar" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.