habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kara gitti, Kılıç geldi

GÜNDEM

Yeni Valiler kararnamesi bu gece imzalandı.Kararnameye göre, 22 vali merkeze alınırken, 24 ile yeni vali atandı. 26 ilin valisi de kendi aralarında yer değiştirdi.

Yeni Valiler kararnamesi bu gece imzalandı.Kararnameye göre, 22 vali merkeze alınırken, 24 ile yeni vali atandı. 26 ilin valisi de kendi aralarında yer değiştirdi.

Çorum Valisi Ahmet Kara merkez Valisi olurken, Çorum Valiliği’ne Niğde Valisi Necmettin Kılıç atandı.

Çorum Valiliği'ne
Necmettin Kiliç, Sivas Devran Ilkokolu, 4 eylül Ortaokulu, Sivas Kongre Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde ögrenim gördü. 1982 yilinda fakülteden mezun olan Kiliç, 1993 yilinda avukatlik meslegine basladi. 

1984 yilinda Içisleri Bakanliginda Mülki Idare Amirligi görevine baslayan Kiliç, sirasiyla; Kirsehir Çiçekdagi ve Kayseri Bünyan Kaymakam Vekilligi, Arapkir , Çüngüs, Hassa ve Birecik Kaymakamligi yapti.

Karaman Vali Yardimcılığı görevinde iken 17 Agustos depremini müteakiben geçici görev ile Kocaeli İli'ne atanan Necmettin Kiliç, 6 ay süreyle Kriz Merkezi yönetiminde görev alarak niğde valiliği yaptı.

Kılıç, evli ve dört çocuk babasıdır.


Yorumlar (2)

Sungurlu 8 Yıl Önce

Desenize havaalanı Çorum'un gündeminden düştü! Veya Çorum, Havaalanı Yaptırma Derneği kursun, gündem oluşturma, konuşma adına.

peri 8 Yıl Önce

insallah yapılırda biz istanbulda yaşayan çorumlularda şehrimize uçakla bi satte gideriaz bunu en çok biz istiyoruz çorum halkı hakkını aramıyo olanda bize oluyo 10 saat otobüs yolculuğu gözümde büyüyo ben merzifona tokata yozgata gitmrm çoruma uçakla hemde büuük uçaklarla gitmek istiyoz hedefimiz büyük uçak olmalı hakkımız söke söke almalyız ağlamayana havalanı yapmıyorlar ha bide oyları çantada keklik olanı havalanı yoksa oy yok desinler bak o zaman en güzel havalanını nasıl yapıyorlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.