habercim19.com özgür haber özgür yorum

Sürpriz ziyaret

GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’yı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’yı ziyaret etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, kurum binasında gerçekleşen görüşme ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “MHP İl Başkanımız Sayın Agah Karapıçak'ın kurumumuzu ziyaretinde ilimizde uyguladığımız tarımsal projeleri değerlendirdik. Nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İl Genel Meclisi toplantılarında AK Parti ve MHP’li bazı meclis üyeleri tarafından devleti zarara uğrattığı iddiasıyla sert sözlerle eleştirilmiş, Konu bazı muhalefet partilerinin de gündemine taşınmıştı.

Yorumlar (4)

selim 2 Yıl Önce

Şıracı bozacı hikayesi

vatandaş 2 Yıl Önce

millet le resmen dalga geçiliyo madem müdür çok iyi niye iktidar partisinin mensupları şikayetci madem müdür kötü iktidar partisinin elini tutan mı var niye gereği yapılmıyo

Dodurgali 2 Yıl Önce

Bu nasil bir piskinliktir. Dodurga'da tibbi aromatik bitki uretecegim diye devleri 340 bin tl zarara ugratan bir adami mhp gibi milliyetci bir parti nasil sahiplenip, basina poz verir. Son yillarda ne oldu bu ülkücülere , anlamak gercekten cok zor.

Vatandaş 2 Yıl Önce

Müdür onurlu bir şekilde istifa etmelidir. Etmezse hem kendisi küçülür, hemde devletin ilgili kurumunu, liyakat muessesesini yıpratır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.