Belçika’da hemşehrimize yeni görev

Hemşehrimiz Fikriye Ayrancı Keper, UID (Uluslararası Türk Demokratlar Birliği) Kadın Kolları Genel Başkanı oldu.

16 Mart 2021 Salı 15:17
Belçika’da hemşehrimize yeni görev

Belçika’nın Genk şehrinde yaşayan hemşehrimiz Fikriye Ayrancı Keper, Belçika UID (Uluslararası Türk Demokratlar Birliği) Kadın Kolları Genel Başkanı oldu.

Kısa adı UID olan Uluslar arası Türk Demokratlar Birliği Belçika teşkilatı, yeniden yapılanma çerçevesinde Kadın Kolları Başkanlığına Çorumlu Fikriye Ayrancı Keper getirdi. 2004 Yılında Almanya’nın Köln şehrinde gönüllülük esasına göre kurulan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği UETD’nin ismi, 2018 yılında yapılan 6. Olağan Genel Kurulu’nda Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) olarak değiştirildi.

Yapılan Kongre’de, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID)’nin Genel sekreterliğini yürüten Enis Çimen, Belçika UID Genel Başkanlığı’na seçildi. Genel Başkan Enis Çimen başkanlığında oluşan yönetimde hemşehrimiz Fikriye Ayrancı Keper Belçika Kadın Kolları Başkanı olarak yer aldı.

FİKRİYE AYRANCI KEPER KİMDİR? Çorum doğumlu olup, Belçika’nın Genk şehrinde yaşayan Keper, evli ve iki kız çocuğu annesi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde okurken, yurtdışına taşınan Keper, Belçika’da son 4 yıldır kısa adı UETD olan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği‘nde (Union of European Turkish Democrats-UETD) gönüllü ve aktif olarak çalışıyor. Belçika’nın Genk şehrinin UETD şube başkanlığını yaparken, yapılan seçimle Belçika Kadın Kolları Genel Başkanı oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İyilik 2021-03-18 01:41:37

Yakışır görevini layıkı ile yerine getireceğine eminim ....