‘Ya Kahhar !..’ diyerek tepki gösterdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İsrail’in Gazze şeridinde masum Filistin halkına yönelik başlattığı saldırılara böyle tepki gösterdi.

14 Mayıs 2021 Cuma 13:26
‘Ya Kahhar !..’ diyerek tepki gösterdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İsrail’in Gazze şeridinde masum Filistin halkına yönelik başlattığını duyurduğu kara, hava ve deniz harekatına tepkisini dile getirdi.

Ya kahhar’ diyerek söze başlayan Kavuncu, “ Siyonist katil, terör devleti İsrail, "tam bir "açıkhava hapishanesi" olan, Kudüs/Filistin ve Gazze'deki katliamlarına, zulümlerine, "özgür dünya'nın gözlerinin içine baka, baka !" devam ediyor ...
Mübarek Ramazan ayında, bayramda !..

Bu zulme, katliamlara, lanetli kavim, "siyonizm" İsraile karşı; devlet, millet ümmet ... topyekün bir "insanlık" olarak "her alanda" mücadele için, acilen harekete geçilmeli, geçmeliyiz !..

Gün; bu gün, Saat; bu saattir !..”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 14.05.2021 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-05-14 16:52:38

Umarım bu yaşananlar parayla vatandaşlık satan hatta geçici sığınan Suriyelilere de vatandaşlık veren ülkemize ders olur. Demografik yapı değişirse, kanuni olarak da sattığın topraktaki adamlara çıkın buradan diyemezsin.

Avatar
Ahmet'e 2021-05-16 12:37:42

Ne saçmaladın be Ahmet, Filistin'deki savaş ırkların savaşı mı? Akıl ne işe yarıyor bilmem ki