81 il Çorum’da toplandı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca Aile Danışmanlığı Temel Eğitimi 81 ilden 180 personelin katılımıyla Çorum’da başladı.

24 Şubat 2020 Pazartesi 17:31
81 il Çorum’da toplandı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca Aile Danışmanlığı Temel Eğitimi Çorum’da başladı.
Anitta Otel’de düzenlenen eğitime 81 ilden 180 meslekî personelin yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yahya Çoban, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ömer Tök ve müdür yardımcıları katılıyor.


Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Meriç Ünver ile Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ali Çevik'in açılış konuşmaları ile başlayan program bir hafta sürecek.
Yapılan açıklamada, “Aile kurumu, toplumun en doğal ve temel birimi olup toplum ve devlet tarafından korunma hakkına sahip olduğu hususu İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi başta olmak üzere evrensel düzeyde kabul gören birçok insan hakları metninde yer almaktadır. Toplumumuzda tarih boyunca kültürel değerlerin gelecek kuşaklara aktarmadaki doldurulamaz yeri çok iyi bilinmekte ve aile kurumun değeri her zaman bilinmektedir. Bu doğrultuda Bakanlığımız Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü birçok alanda çeşitli faaliyetler ve eğitimler düzenlemektedir. Aile kurumunun korunması adına Bakanlığımız üzerine düşen görevi daha etkin ve verimli yerine getirmek için ‘Aile Danışmanlığı Temel Eğitimi’ düzenlenmektedir.”denildi.

Son Güncelleme: 24.02.2020 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.