Çorum’da ders zili çaldı

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün itibari ile köy okullarında yüz yüze eğitime başladı.

15 Şubat 2021 Pazartesi 13:35
Çorum’da ders zili çaldı

2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk yüz yüze eğitim gününde, ülke genelinde olduğu gibi ilimizdeki okullarda İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilk ders zili çaldı.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, eğitim öğretim yılı ikinci dönem açılış ilk ders zilini Merkez Değirmendere Köyü Kardelen Akkuş İlkokulu'nda öğrenciler ile birlikte başlatarak İstiklal Marşı okudu.

SUNGURLU'DA YÜZ YÜZE EĞİTİM

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün itibari ile köy okullarında yüz yüze eğitime başladı.

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, Arifegazili Köyü İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, Bayrak törenine katıldı.
Bayrak töreninin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü öğretmenler odasında Okul Müdürü Adnan Çoşkun ve öğretmenlerle toplantı yaparak bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi ülkemize, ilçemize, tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlara vesile olsun ifadelerini kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 15.02.2021 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.