Öğrenci davet etti, Müdür gitti

Hafta başında yeni görevine başlayan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, bir öğrencinin daveti üzerine ilk okul ziyaretini gerçekleştirdi.

25 Mart 2021 Perşembe 21:35
Öğrenci davet etti, Müdür gitti

Hafta başında yeni görevine başlayan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, bir öğrencinin davetine icabet etti.
Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Dumlupınar İlkokulu ve Ortaokulu’ndan 5.sınıf öğrencisi Aysima Dağdeviren’in davetine icabet ederek okulu ziyaret etti.

Çorum’da okul ziyaretlerinin ilkini gerçekleştiren Kodek, okul idarecisi ve öğretmenlerden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerin kullanacağı ortak alanları ve sınıfları inceleyerek salgın tedbirlerini yerinde kontrol eden Kodek, sınıflarda öğrencilerinders ve etkinliklerine katılarak bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 25.03.2021 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kıymet bilmek. 2021-03-26 16:12:53

Yeni milli eğitim müdürümüze başarılar dilerim.Kendisi ile tanışma imkanı buldum.Çok mütevazi ve mevzuata son derece hakim,kıymetini bilelim.Sahip çıkalım.Meseleye hesap içinde değil,eğiitim amaçlı bakalım.Kazanan Çorum halkı ve Corum'un çocukları olsun.

banner165