Rekor bağış

Müftü Biçer'in çağrısı üzerine Aybüke Turizm Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu inşaatına 1.000.000 TL bağışta bulundu.

23 Mart 2021 Salı 23:54
Rekor bağış

Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer’in ‘Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’ için yardım çağrısına duyarsız kalmayan Çorum halkı yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Çorum’da Aybüke Turizm Sahibi Selahattin Küçük, Kur’an Kursu inşaatına 1.000.000 TL bağışta bulundu.
Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Külliyesi arkasında Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlanan, sonrasında Çorum İl Müftülüğü’ne devredilerek inşaatı Müftülükçe sürdürülen ve yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak Kur’an Kursu binasının tamamlanması için kollar sıvandı.

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi ve İl Müftülüğü’nce yapımı devam eden kurs inşaatına 1.000.000 TL maddi destekte bulunan hayırsever Selahattin Küçük’e, İl Müftüsü Biçer tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

İl Müftüsü Biçer, "Kur’an Kursumuz için vakfımıza yapmış olduğu maddi katkılar ve gösterdiği teveccüh dolayısıyla hayırsever Selahattin Küçük’e teşekkür eder, yardımlarının Cenab-ı Hak katında makul olmasını niyaz ederim.“ dedi.
Belge takdiminde İl Müftü Yardımcısı Adem Aygül ve TDV Çorum Şube Sorumlusu Ramazan Tarık Gökçe de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 24.03.2021 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilhan UZLU 2021-03-24 10:57:18

C.ALLAH HAYRINI KABUL ETSİN.SAYILARINI ARTIRSIN--------SAYIN AHMET AHLATCI BEYİDE BU SONSUZ SADAKAYI CARİYEDE EN ÖNDE GÖRMEK İSTERİZ.ÇORUM LU UMUT EDER ZENGİNLERİMİZ HALLEDER İNŞAALLAH.

Avatar
Vatandaş 2021-03-24 12:06:27

Allah hayrını kabul etsin. Sayılarını artırsin inşAllah.

Avatar
Hafız 2021-03-25 00:32:21

Hay Allah razı olsun, Allah kabul ve makbul eylesin İnşaAllah. Ne güzel bir hayrat, gıpta etmemek mümkünmü. Hacı abi, hususi gelip elini öpmek istiyorm.