Sungurlu kampüsü sezona hazır

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti.

11 Ağustos 2015 Salı 10:45
 Sungurlu kampüsü sezona hazır


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti. 

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan beraberinde Üniversite Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan Baylavlı ve Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile birlikte Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan yardımcıları Bahri Sezen ve Sefa Karslı'da hazır bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Alkan, ilçelerimizdeki meslek yüksekokullarından en çok öğrenciye sahip olan Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüs inşaatının Haziran 2014 de temelinin atıldığını, çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ve 2015 yılı sonunda ilk etap inşaatlarının bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Alkan, Sungurlulu hayırsever işadamlarının yapacakları destekler ile ikinci etap inşaat çalışmalarının da kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte Sungurlu Meslek Yüksekokulunun 2016-2017 eğitim öğretim döneminde yeni kampüsünde faaliyetlerine devam edebileceğini vurguladı.

Alkan ayrıca ziyarette Sungurlu Belediye başkanı Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüsünün nizamiyesinin yol genişletme çalışmaları konusunda yardım istedi. Ziyarette ayrıca 300 kişilik öğrenci yurdunun yerleri konusunda bilgi alış verişinde bulundular.

ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ

Sungurlu Belediyesi olarak her zaman yanındayız diyen Başkan Şahiner, “Bizim sevdamız Sungurlu. Her konuda yanınızda olup, destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki öğrenci sayımız binlerden, iki binlere hatta üç binlere çıkartalım. Sungurlu'nun gelişmesi için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymaya hazırız" şeklinde konuştu.




İHA

Son Güncelleme: 11.08.2015 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.