Ve nihayet, ihalesi yapıldı

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İskilip MYO ihalesinin yapıldığını açıkladı.

04 Mayıs 2023 Perşembe 15:00
Ve nihayet, ihalesi yapıldı

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, depreme dayanıksızlığı nedeniyle uzun yıllardır yarım kalan Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu'nun yeni binasının ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Milletvekili Kaya, Hitit Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından ikmal inşaatı yapım işleri kapsamında. 2 Mayıs 2023 tarihinde ihaleye çıkan İskilip MYO’nun 42 milyon 500 bin Türk lirası bedelle ihalesinin yapıldığını açıkladı.

'İSKİLİP'E VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK’

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya yaptığı açıklamada, "Bir kez daha İskilip’e verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu’nun ihalesi 2 Mayıs 2023 tarihinde yapılmıştır.  Bilindiği gibi, son 2 yıldır okulun tamamlanması için kaynak bulma mücadelesi içindeydik. Yaptığımız girişimler sonucunda,  okulun tamamlanması için gerekli ödenek,  Spor Toto Teşkilatı tarafından sağlanması çalışmaları olumlu sonuçlanarak gerekli ödenek Çorum Hitit Üniversitesine aktarılmıştı. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte okul inşaatı 360 günde tamamlanacaktır. İhale şartnamesine göre, okulun tamamlama inşaatının yüzde 75 lik bölümü 2023 yılı sonuna kadar gerçekleşmiş olacaktır” dedi.

Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürler eden Kaya, “ Meslek Yüksek Okulumuz İskilipli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.05.2023 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih Koca 2023-05-04 15:05:54

İskilip Tosya yolu noldu,,,, cu nerde bu arada

Avatar
Oziskilipli 2023-05-04 18:32:01

Yıllardır oyalandik.karnimiz tok seçim yaklaşıyor diyerek artık kimse inanmıyor güle güle

Avatar
Çorumlu 2023-05-04 15:57:43

ihaleyi alan kim, ihaleye konu taşınmazın işe başlama ve bitim tarihleri ne zaman,
kaç derslik yapılacak, özel ve genel şartları nelerdir.
Çorum İskilip yoluna dönmesin müteahhitlerin gönlüne kalmasın bu iş İskilip Çorum yolu sözde bitecekti ancak Kızılırmak'a 4 km mesafe var oradan da İskilip Kızılırmak arası halen bekliyor bu arada bu yolun duble olması gerekli

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-04 17:48:47

Yalandan kim ölmüş. Bu zamana kadar neredeydiniz. Bunlara hala inanan var mı? Senelerdir Çorum için ne yaptınız? Bol bol fotoğraf çektirmekten başka ne yaptınız? Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....