Ahlatcı ve iş alemi mutabık

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, iş alemi ile buluştu, daha fazla ihracat ve istihdam konusunda mutabık kaldıklarını açıkladı.

09 Mayıs 2023 Salı 14:49
Ahlatcı ve iş alemi mutabık

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkanı Bülent Demirci ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, Çorum’un geleceği ve 14 Mayıs seçimleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇORUM’UN POTANSİYELİNE DİKKAT ÇEKTİ

Toplantıda konuşan Ahlatcı, Türkiye'nin ve Çorum’un geleceği için Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin önemine değindi. Ahlatcı, Çorum'un sahip olduğu potansiyeli daha iyi kullanmak gerektiğini belirterek, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Çorum'u daha ileri seviyelere taşıyacaklarını ifade etti.

ALT YAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜNCE

Çorum'un sanayileşme anlamında önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Ahlatcı, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi ve altyapı çalışmalarının yapılması gerektiğini dile getirdi. Ahlatcı, bu çalışmaların yapılması halinde Çorum'un Türkiye Yüzyılı’nda daha yüksek bir ekonomik seviyeye çıkacağını belirtti.

Toplantıda ayrıca, Çorum'un ekonomisine katkı sağlayan iş insanlarına teşekkür eden Ahlatcı, iş dünyasının yatırım yapmasının ve şehrin ekonomisine katkı sağlanmasının önemine değindi. İş insanları tarafından da memnuniyetle karşılanan Ahlatcı, verdikleri destek için teşekkür etti.

İŞ İNSANLARINDAN İLERİ SEVİYE HEDEFİ

Ahlatcı'nın açıklamalarını değerlendiren iş insanları, Çorum'un ekonomik potansiyelini hatırlatarak, kentin sanayileşme anlamında daha ileri seviyelere taşınması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler.

Son Güncelleme: 09.05.2023 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2023-05-09 21:18:37

Ahlatçı denince sanırsınız Ahmet AHLATÇI Bey mutabık ama içeriğe bakınca da yine yanılmışım diyorum.İşadamı Ahmet bey gibi babayiğit insanlar bizlerin en büyük serveti değerini bilmek gerekir.Çorumumuzun medarı iftarıdır ne kadar övünsek azdır.Siyasi haberleri artık okumak istemiyorum.