AK Parti teşkilatları dinledi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı Çorum'un ekonomik beklentilerini dinliyor

13 Aralık 2017 Çarşamba 13:07
AK Parti teşkilatları dinledi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın 81 ilde ekonomik öncelikler ve yatırım taleplerini belirlemek amacıyla başlattığı çalışma bugün Anitta Otel’de Çorum’da gerçekleşiyor.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr.Erdal Tanas Karagöl başkanlığında ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri’ başlıklı toplantının ilki parti teşkilat yöneticileri, belediye ve il genel meclisi başkanlarının katılımıyla yapılarak tamamlandı. Öğleden sonra ise işadamları ve diğer kesimlerin görüş ve önerileri alınıyor.

AK Parti Genel Merkezi tüm illerde sahada yaptığı çalışmalarla teşkilatlar, iş çevreleri, üniversite, sivil toplum kuruluşları ve vatadaşlardan o kentin öncelikli yatırım taleplerini alıyor. Şehirlerin ekonomik beklentileri raporlaştırılarak genel merkeze sunuluyor. Böylece 2023 hedeflerine ilişkin bir yol haritası belirleniyor.EKONOMİK BEKLENTİLERİN TESPİTİ

AK Parti  İl Başkanı Mehmet Karadağ, 81 ilde düzenlenen Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formu’nun önemine dikkat çekerek; “Bu toplantı ile Çorum’un ekonomik beklentileri, yapılan yatırımlar ya da yapılması gerekenlerle ilgili sivil toplum kuruluşları ve işadamlarımızın görüşlerini alacağız. Bu yüzden bu toplantıyı önemsiyoruz.” dedi.

RAPORLAR CUMHURBAŞKANI'NA SUNULACAK
AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, düzenlenen toplantının amacının Çorum'un en çok beğendiği yatırım, hızlanması gereken yatırımlar, yatırımların aksamasının arkasındaki nedenler, yapılması gerekenler tespit etmek olduğunu söyledi.
Forumda ele alınacak konuların rapor halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağını dile getiren Karagöl, “2019 seçimleri öncesinde Çorum’un beklentisi nedir diye sorduğumuzda elimizde hazır bilgi olacak. Anketlerle halkımızın nabzını tutmaya çalışıyoruz. Teşkilatların, iş dünyasının ve halkın nabzını tutarak öncelikli liste oluşturup Çorum'un simge yatırımlarını, acil yapılması gerekenleri, orta ve uzun vadede nelere ihtiyaç duyulduğunu anlamaya çalışıyoruz. Bu ihtiyaçların yeni dönemde hükümet programlarına girebilmesi, yatırım listelerinde yer alabilmesi için hızlı şekilde ilgili bakanlarla konuşulup acil müdahale edilmesi amacıyla orta ve uzun vadede yapılması için planlama yapılacak” ifadelerini kullandı.
Toplantıya Karagöl’ün yanı sıra, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve işadamları katıldı.

Son Güncelleme: 13.12.2017 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2017-12-13 19:15:36

1-Tosya İskilip Çorum duble yolu
2-Çankırı Bayat İskilip Çorum Duble yolu
3- İskilip Atıfhoca Devlet Hastanesi
4-İskilip e acemi eğitim birliği veya Polis Meslek Y.O
5-Sayın Valim in önceki görev yeri olan Niğde deki gibi ihraç edilen Kiraz Kayısı yetiştiriciliğinde geliştirmek ve yaymak.
6-Üniversitenin bölümlerini İskilipe yönlendirmek Ayakkabıcılık ve deri yönünden eski günlere getirmek.
7- Turizm eski evler İskilip Kalesini ve Yivlik mayasını canlandırmak Dünyanın merkezi İskilip
8-Çorum stadyumun 50bin üzeri yapmak çünkü bir maç yapılıyor dünyalar gelir insanlar gelir yatacak yer yemek esnafımız coşarrrr
9-İskilipin yeşil futbol sahası bakıma ihtiyacı vardır vede kapalı spor salonu ile sinema tiyatro salonları ihtiyacı vardır.
2023 Türkiyem dünya duy Türkiye geliyor

Avatar
Halil 2017-12-14 14:04:02

Cavit Demiral birilerinin ayarını bozmuş gibi acaba en çok kimin ayarı kaçmıştır.

banner165