Çorum’dan katılım yok

Antalya Tarım İl Müdürlüğü’nün ülke genelinde başlattığı "Gelin Kardeş Olalım" projesine Çorum’dan başvuru olmadı.

01 Ocak 2019 Salı 20:24
Çorum’dan katılım yok

Antalya Tarım İl Müdürlüğü’nün ülke genelinde başlattığı "Gelin Kardeş Olalım" projesine Çorum’dan başvuru olmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Tarım ve İl Müdürlüğü 16 ilçesine 16 kardeş ilçe aradı. Gelin Kardeş Olalım Projesi, Antalya İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri ile diğer il ve ilçeleri arasında kurulması planlanan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortaklık projesi. Proje ilçeler arasında İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde karşılıklı teknik ziyaretler, çiftçi ve sektör toplantıları ile ortak proje uygulamalarını içeriyordu.

Gelin Kardeş Olalım Projesi'ne başvurmak isteyen ilçelerin İl Müdürlüğü web sayfasında proje başvurumu formunu doldurarak İlçe Brifingi ile birlikte en geç 24 Aralık 2018 tarihine kadar Antalya İl Müdürlüğü’ne göndermesi gerekiyordu.

Projeye Çorum merkez ve ilçelerinden herhangi bir başvuru olmadığı öğrenildi.

Öte yandan yarın Tarım Akademisi'nin en önemli isimlerinden Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. orhan Özçatalbaş başkanlığında komisyon toplanacak. Gelin Kardeş Olalım Projesi için başvuran 37 il 65 ilçenin proje başvuruları arasından 16 kardeş ilçe seçilerek eşleştirmeleri yapılacak.

Son Güncelleme: 01.01.2019 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2019-01-02 11:08:31

yazıklar olsun git tarım ilçe müdürlüklerine hepsi mühendis yaptıkları saat 8 gel akşam 5 git

Avatar
Çorumlu 2019-01-02 18:19:47

Adam gibi bir il müdürü atayın o zaman kardeşim, asc’nin Arkadaşını değil, projede olmaz işte olmaz tabi, Karadağ gidiyormuş çok isabetli bir karar darısı asc’nin başına, Çorum’da fitne fesat bitsin artık...

banner165