Leblebicilere iyi haber

Milletvekili Ceylan, Tarım ve Orman Bakanlığı'nca Çorumlu nohut üreticilerine 1 milyon 280 bin TL ödenekle sertifikalı nohut dağıtılacağını açıkladı.

05 Mart 2021 Cuma 14:56
Leblebicilere iyi haber

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK üyesi ve TBMM Tarım ve Orman Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından nohut üreticilerine 1 milyon 280 bin TL ödenekle sertifikalı nohut tohumu alınarak Çorum üreticisine dağıtılacağını açıkladı.

Ceylan, yaptığı açıklamada, “Çorum bilindiği üzere leblebisi ile meşhur. Leblebi denilince Çorum akla geliyor Bunun için biz de sertifikalı nohut tohumu dağıtarak destek vermeyi uygun gördük. Nohut ekmek isteyen üreticiler önümüzdeki hafta Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüğüne önümüzdeki hafta müracaat edecekler uygun kriterleri sağlayan üreticilerimize yüzde 75 hibe ve yüzde 25 öz kaynak olarak dağıtımı sağlanacak. Çorum üreticisine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Son Güncelleme: 05.03.2021 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VFT 2021-03-05 16:32:22

yalnız Çorum'da leblebilik nohut üretilmiyor

Avatar
Adalet 2021-03-05 16:59:29

Apartman sakini olarak Fatih beyi rahatsız etmek için her yolu deneyen en sonunda bu feci olayı yaptı. Rabbim şifalar versin.