TKDK Çevre Yolu’ndan taşındı

Türkiye Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü yeni hizmet binasına taşındı.

05 Mart 2021 Cuma 13:55
TKDK Çevre Yolu’ndan taşındı

Türkiye Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü yeni hizmet binasına taşındı.

Daha önce PTT Başmüdürlüğü binasında hizmet veren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü, Üçtutlar Mahallesi, Fatih Caddesi, Anadolu 1. Sokak, No:4 Merkez/Çorum adresinde bulunan yeni hizmet binasına taşınıyor.

İl Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada “Yaklaşık 10 yıldır, Çorum çevreyolunda PTT Başmüdürlüğü binasının 3. ve 4. katlarında verdiğimiz hizmeti, bundan böyle Üçtutlar Mahallesi, Fatih Caddesi, Anadolu 1. Sokak, No:4 Merkez/Çorum adresinde bulunan müstakil binada vereceğiz. Hafta sonu yapacağımız taşınma işleminin ardından, 8 Mart 2021 tarihinden itibaren yeni hizmet binamızda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm yatırımcılarımızı ve misafirlerimizi yeni hizmet binamıza bekliyoruz” denildi.

Son Güncelleme: 05.03.2021 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.