Afetevler'e sözünü tuttu

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Afetevler sakinlerine verdiği asfalt sözünü tuttu.

06 Ağustos 2020 Perşembe 18:45
Afetevler'e sözünü tuttu

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Afetevler sakinlerine verdiği sözü tuttu.

Bahçelievler Mahalle Buluşmasında bir vatandaşın talepte bulunmasından sonra Afetevler’de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, en büyük sorunun asfalt sorunu olduğunu tespit etti. Başkan Aşgın'ın talimatı üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarını başlattı. Ziyaret sırasında vatandaşlar, Başkan Aşgın’ı yoğun ilgiyle karşılamış, Başkan Aşgın ise asfalt tamamlandığında tekrar ziyaret edeceği sözünü vermişti.

Afetevlerde başlatılan çalışmanın son safhası gerçekleştirilirken Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle sakinleriyle birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.  Kahvaltı programına katılan Başkan Aşgın ve beraberindeki heyet mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Verdikleri sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Aşgın, “Yaklaşık 1 ay önce başlattığımız çalışmaları incelediğimizde yetkili arkadaşlarımız 1 kilometrelik çalışma yapacağımızı söyledi. Yaptığımız incelemeler sonucunda ise buraya gerekli olan yolun 2500 metre uzunluğunda olduğunu belirledik ve çalışmamızı tamamladık.” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Aşgın, “Sizin şu anki mutluluğunuzu görmüş olmamız, dualarınız, bizim için her şeyin ötesinde. Burası bizim kendi yerimiz gibi oldu.” diyerek misafirperverliklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.