Spekülatif gayrımenkul ilanlarına itibar etmeyin

Gayrimenkul Danışmanı Nezaket Özçelik, sahte ilanlarla fiyat yükseltmeye çalışanlara karşı vatandaşları uyardı.

19 Eylül 2023 Salı 00:07
Spekülatif gayrımenkul ilanlarına itibar etmeyin

Gayrimenkul Danışmanı Nezaket Özçelik, sahte ilanlarla fiyat yükseltmeye çalışanlara karşı vatandaşları uyararak, “Ev fiyatlarını yüksek göstermek için sahte ilanlarla spekülasyon yapanlar var. Mutlaka birinci elden güvenilir firmaları tercih edin” dedi.

'EV İLANLARINA DİKKATLİ BAKIN'

Vatandaşların ev ilanlarına bakarken dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Mova City Gayrimenkul Danışmanı Nezaket Özçelik, “Yaz aylarında gayrimenkul sektörünün hareketlenmesini fırsat bilen bir grup, spekülasyon amaçlı , sahte ilanlarla ev fiyatlarının fahiş şekilde yükseldiğini göstermeye çalışıyor. Bu durumda, vatandaşlarımızın gözlerini korkutuyor. Fiyatların fahiş şekilde yükselmesi kesinlikle söz konusu değildir. Hatta fiyatlarda bölge bölge düşüş olduğunu söyleyebiliriz. Ev alırken mutlaka birinci elden güvenilir, kurumsal firmalardan almalarını öneriyoruz” dedi.

'FİYATLAR DENGELENİYOR, KREDİ BEKLENİYOR'

Gayrimenkul sektörünün fiyat konusunda dengelenmeye başladığını belirten Gayrimenkul Danışmanı Özçelik , konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Araç sektöründe yaşanan dengesiz fiyat politikası bir süre gayrimenkul alanında yüzünü göstermişti. Ancak son aylara baktığımızda bu durum dengelenmeye başladı. Fiyatlarda ki bu dengeleme piyasanın da normalleşmeye başladığını gösteriyor. Vatandaşlarımız artık bankaların kredi olanağını açmasını bekliyor. Cazip kredilerin oluşturulmasıyla vatandaşlarımız gayrimenkule yatırım yapacaktır. Şuanda fiyatlarda bir artış yok. Bu durum aslında bir alım fırsatını da beraberinde getiriyor. Yatırım yapacaklar bu süreci kaçırmasın.”

Son Güncelleme: 19.09.2023 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2023-09-21 09:17:28

İyiymiş