Belediye bir kez daha hatırlattı

Emlak, İş Yeri Çevre Temizlik ve İlan Reklam (Tabela) vergilerinin ikinci taksidi son ödeme günü 30 Kasım.

27 Kasım 2019 Çarşamba 16:14
Belediye bir kez daha hatırlattı

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Emlak, İş Yeri Çevre Temizlik ve İlan Reklam (Tabela) vergilerinin ikinci taksidi son ödeme gününün 30 Kasım olduğunu hatırlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, yaptığı açıklamada, "Her yıl iki taksit halinde ödenen Emlak, İş Yeri Çevre Temizlik ve İlan Reklam (Tabela) vergilerinin 2019 yılı 2.taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım cumartesi günüdür. Vatandaşlarımızın ödeme konusunda sıkıntı yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz. Öte yandan 30 Kasım cumartesi günü mesai bitimine kadar veznelerimiz açık olacak. Vatandaşlarımız ödemelerini belediye veznelerinin yanı sıra Halk Bank, Deniz Bank gişelerinden, tahsilat ve erişim noktalarından ve PTT şubelerinden de yapabilecekler. Aynı zamanda belediyemizin www.corum.bel.tr resmi internet sayfasından da online olarak ödeme imkanları var” dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2019 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
binevler 2019-11-27 17:17:00

bende burdan birkez daha hatırlatman istiyorum.binevler camii yolu asfaltı yıllardır yapılmadı kocatepe ilk ve orta okulunun yol boyu bir kaldırımı yok ve yolla okul duvarı bir birine sıfır her yer atıl vaziyette el vijdan diyorum..

Avatar
çorumlu 2019-11-27 19:46:47

bu sefer remzi kendi resmini koymamış, iyi olmuş

Misafir Avatar
LEMZİİİ 2019-11-28 07:56:30 @çorumlu

YOK KRAL ŞAKİR :)

Beğenmedim! (0)