Aşgın, tecrübelerden istifade etti

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel yönetimlerde önemli hizmetlere imza atan isimlerin tecrübelerinden istifade etti.

13 Ekim 2019 Pazar 15:38
Aşgın, tecrübelerden istifade etti

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, hizmette marka belde olmak için yerel yönetimlerde çok önemli hizmetlere imza atan isimlerle fikir ayışverişinde bulunduklarını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında 11-13 Ekim tarihleri arasında yapılan AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi.

Belediye Başkanı Halil İbraham Aşgın, Karadeniz Bölgesi toplantısının kapsamlı bir değerlendirme ile tamamlandığını belirterek, “3 gün boyunca alanında uzman, yerel yönetimler konusunda çok kıymetli hizmetlere imza atan değerli büyüklerimizin konuşmacı olarak katıldığı toplantımıza, Karadeniz Bölgemizden 128 belediye başkanımız ve teşkilat mensuplarımız iştirak etti. Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda, yerel yönetim anlayışında 1994 yılında başlayan dönüşümü çok daha ileri bir noktaya taşımak ve gönül belediyeciliğiyle ilgili hizmetlerimizle birlikte il, ilçe ve beldelerimizi hizmette marka beldeler haline getirmek için fikir alış verişinde bulunduk.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
binevler 2019-10-14 12:35:00

sayın başkanım binevler içinde bir projeniz varmı acaba.