Bakan’ın dikkatini çeken bölge

Tarihi Kale çevresi kentsel dönüşüm projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çeken bölge oldu.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 14:32
Bakan’ın dikkatini çeken bölge

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, Kentsel Dönüşüm Projesi açısından Çorum’da dikkatini çeken bölgenin tarihi Kale ve çevresi olduğu belirtildi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bugün düzenlediği basın toplantısında Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili bir soruya cevap verdi.

Vali, milletvekilleri, il başkanı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu’u ziyaretlerinde Kentsel Dönüşüm’ün de konuşulduğunu belirten Aşgın, “Sayın Bakanımıza Kentsel Dönüşüm Projelerimizi anlattık. En fazla tarihi Kale, Askerlik Şubesi arası, Tepecik, Han Cami’nin bulunduğu alan dikkatini çekti. Bu konuda bakanlıktan destek almak için ilgili birimlerde alt yapı çalışması yapılıyor.”dedi.

Son Güncelleme: 18.08.2019 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İnşaatler durdu 2019-08-18 08:50:16

İlimizde ilçelerimizde inşaatlerde duraksama var. Genelde anadan babadan arsalar, müstakil evler vardır. Bir uygulama yapılsa; Ana baba eviri yaşat olsun, kentsel dönüşümden bu evler kat mültiyetli halde yapımı sağlanmalı. Mecbur hale getirilmeli. İnşaaatten 40kalem üstü çeşitlilik var. Hareket olur, bereket olur. Biri bakana ulaştırır inş.

banner165