Bittiğinde böyle olacak

Çorum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası için temeli atıldı.

26 Şubat 2021 Cuma 16:08
Bittiğinde böyle olacak

Çorum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi. İnşaat tamamlandığında Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası, morg, gasilhane ve taziye alanları yer alacak.

Ulu Mezarlık alt kapısının hemen yanında bulunan alana yeni Mezarlıklar Müdürlüğü binası inşa ediliyor.
Mezarlıklar Müdürlüğü’nün temel atma törenine Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, Çorum Esnaf Odaları Birliği Başkanı Recep Gür ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bina içerisinde vatandaşların defin işlemleri öncesinde kullanabilecekleri morg, gasilhane ve taziye alanlarının yer alacağını belirterek “Cenaze yakınları, definle ilgili tüm işlemlerini daha kolay yapabilecek.” Dedi.
Aşgın’ın konuşmasının ardından kurban kesimi yapılarak dualarla temel atma töreni gerçekleştirildi.

NELER OLACAK?

3 bin 223 m2 arsa üzerine inşa edilecek yeni Mezarlıklar Müdürlüğü, 2 kattan oluşacak. Bina içerisinde 6 adet ofis oda, toplam 46 kişilik 2 adet bekleme odası, 40 kişilik taziye odası ve 14 adet morg kabini ile bay ve bayanlar için ayrı olmak üzere iki adet gasilhane bulunacak.

Son Güncelleme: 01.03.2021 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir dost 2021-02-26 18:43:39

yakında cenazesi olan bilir,gece sokağa çıkma kısıtlamasında cenaze aracını çağırdık şöferden baaşka kimse yok,akraba geleemez komşulardan cenazeyi indireck olanlarla özel hastaaneye gecelik ücretle mevta teslim edilir.sabah yıkanması için.belediye için mezarlıklar binasından daha ziyade ,cenazeyi indirecek kimsesi olmayana insan göndersin.boş işlerle uğraşmasın.