Çorum’un geleceği bu planda

Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında İlave ve Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planı için İller Bankası'ne yetki verilecek.

07 Nisan 2021 Çarşamba 22:28
Çorum’un geleceği bu planda

Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında İlave ve Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planı için İller Bankası A.Ş.'ye yetki verilmesi görüşülecek.

Önceki dönemde Çorum’un Nazım İmar Planı’nın hazırlanması amacıyla harita ve jeolojik etüt işlemleri tamamlandı. Şimdi kentin 30-40 yıllık geleceğini şekillendirecek Nazım İmar Planı’nın somut olarak hazırlanması için İller Bankası’na yetki verilmesi kararlaştırılacak.

BAŞKAN VE EKİBİ HANGİ BAŞLIKLARDA YETKİ İSTİYOR?

Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve iki birim yetkilisine gayrimenkul satın alınması, takası veya trampası için yetki istenecek.

Edindiğimiz bilgiye göre, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi ile Tanyeri İlkokulu’na giden yolda genişletme çalışmaları için istimlak yetkisi alınacak.

Çorum Belediyesi’nin ürettiği Ayarık, Kuruçay, Silmkent ve hastane yanındaki bölgelerde gayrımenkullerin değerlendirilmesi amacıyla belediye yönetimine yetki istenecek.

Pandemi döneminde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle iş ve işlemlerin kesintiye uğramaması için başkan yardımcılarına yetki talep edilecek.

Eski Halkbank alanın satın alınma ihalesi için bir müdürlüğün iki yetkilisine yetki istenecek.
 

Son Güncelleme: 08.04.2021 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-04-08 11:13:46

hangi vizyon ile proje yaptırıyorlar. Projeyi yaptıracaklarda imar ve şehircilik vizyonu mu var

Avatar
Benden duymuş olmayın ama 2021-04-08 11:36:18

Şu anki başkandan rahatsız olan kesim Yahya beyi başkan olarak hazırladığı kuvvetli söylentiler arasındaymış. Milli eğitimdeki başarısını umarım belediyede de görürüz.